De hersengarage

Bestaat het #SARSCoV2 virus wel? Mijn interview met Flavio Pasquino voor Cafe Weltschmerz

datum: 4-9-2020 11:12 auteur: Patman reacties: 5
Bestaat #SARSCoV2 wel? Hoe is dat bewezen?
Bestaat #SARSCoV2 wel? Hoe is dat bewezen?

Naar aanleiding van eerdere video’s die ik maakte over de PCR-test, die enorm viral gingen, werd ik uitgenodigd om het verhaal over het ontbreken van bewijs voor #SARSCoV2 te vertellen bij Cafe Weltschmerz. In de video doe ik uitspraken die iedereen zelf kan controleren.

Met de uitvinding van de PCR-methode door Kary Mullis is de #microbiologie veranderd, alles gebeurt nu ‘genomisch’ en ‘in silico’. Het lijkt wel alsof de klassieke #virologie niet meer telt, terwijl de enige directe manier om de oorzaak van een ziekte te bewijzen (de gouden standaard) is door middel van klassieke virologische methodieken. Zijn er sluitende wetenschappelijke bewijzen (volgens de gouden standaard) dat SARSCoV2 bestaat? En zo ja, is het ook de veroorzaker van het klinische beeld dat bij Covid19 hoort? De laatste vraag kan alleen beantwoord worden als #Kochs-postulaten en/of #Rivers-postulaten zijn doorlopen maar ook dat is niet gedaan bij SARSCoV2. 

In het interview wordt een Youtube video van Samuel Eckert gebruikt als handvat voor de tijdlijn die bij de ontwikkeling van de PCR test heeft plaatsgevonden. De Youtube video van Samuel Eckert:

https://www.youtube.com/watch?v=S_Ofvc6jNNA

Bij de ontwikkeling van deze PCR-test was oa. viroloog Marion #Koopmans betrokken. Onder leiding van Dr. Christiaan #Drosten werd in allerijl een PCR test ontwikkeld (21 jan. al klaar) op basis van Sars RNA uit databanken, niet uit het geïsoleerde virus uit patient zero gebruikt. Een lab-constructie dus die uiterst dubieus is.

Om te beginnen hier een handboek klassiek virologie:

https://www.sciencedirect.com/book/9780124653306/virology-methods-manual

In de klassieke virologie moet het bewijs van bestaan van een virus worden geleverd door fysieke isolatie (ookwel filtratie). Dat vereist een zeer typerende #elektronenmicroscoopfoto. Hier wordt uitgelegd hoe dat werkt:

https://www.altheal.org/isolation/isolhiv.htm

Daarna moet worden aangetoond dat dat virus ook de oorzaak is van de ziekte. In de klassieke virologie moet dat gebeuren middels River’s postulaten. Hier een uitleg:

https://www.bitchute.com/video/eOGvhrGTVq6N/

De paper van Ron Foucier dat wordt besproken waarin het zijn team NIET lukt aan te tonen dat #SARSCoV1 (niet SARSCoV2)voldoet aan River’s postulaten:

https://www.nature.com/articles/423240a

De paper van Marion Koopmans dat wordt besproken waarin haar team GEEN geldige validatie van de Corona PCR-tests doet:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1386653220302523

Het probleem dat we uitlichten is dat de hele wereld een genetische sequence is gaan gebruiken (om het virus te meten/testen) die nog nooit op klassieke wijze is bewezen. Wat wij vragen is om alsnog die bewijzen te leveren.

Anatomie van een kunstmatige #pandemie

11-10-2020 De Corona-crisis is een kunstmatige pandemie die is gecreëerd met gefraudeerde #modellen, misbruik van de zogenaamde #PCR-methode en de ontkenning van werkzame medicatie.

Het is wel duidelijk waar dit naartoe gaat.

Marjon koopmans is nu met een grant van 21M bezig met het ‘early warning pandemic system. Dus dan krijgen we vaccins voor virussen die ‘eraan zitten te komen’  !

Als er na vaccinatie niks gebeurd dan heeft het ‘early warning’ system ‘dus’ gewerkt. AKA: Aandelen omlaag -> pandemie omhoog

Nee dank u

Reageer...

Hier een onderzoek uit Engeland onder 200 patiënten met een normale verkoudheid: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC104573/
Dit artikel laat duidelijk zien dat het grootste percentage gewoon Influenza, Coronavirus OC43, Coronavirus 229E of een ‘Double viral infection’ heeft. Waarom wordt er niet breder getest? Nu wordt alles op SARS-CoV-2 gegooid terwijl dat natuurlijk totale onzin is.

Reageer...

Hier nog een interessant wetenschappelijk artikel dat de hoge sterftecijfers in Italië in een totaal ander daglicht zet: “Italy showed a higher influenza attributable excess mortality compared to other European countries. especially in the elderly.”
Artikel: Investigating the impact of influenza on excess mortality in all ages in Italy during recent seasons (2013/14–2016/17 seasons) - https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285
Daar hoor je dus niemand over, gek toch.

Reageer...

Per week worden ca. 160.000 mensen getest. Maar er wordt alleen getest op SARS-CoV2. En slechts 2% van die mensen test positief.
Als je datzelfde aantal mensen test op Herpes simplex, dan vind je 50 % of meer positieve mensen. OMG, meer dan de helft van de mensen in NL zijn besmet met herpes.. Allemaal mondkapjes op subiet, en nooit meer zoenen…
Als je gaat testen op Rhinovirussen (verkoudheid) dan vind je waarschijnlijk meer dan 2% positieve tests, Rhinovirussen komen zeer algemeen onder de bevolking voor. Maar aan Rhinovirus-infectie gaan maar weinig mensen dood.

Eerst is SARS-CoV2 neergezet als killervirus. En nu worden die 2%, waarbij nog virus-restant kan worden aangetoond afgeschilderd als wandelende bio-terroristen. Onmiddellijk in quarantaine en doorgeven met wie je langer dan 10 minuten hebt staan kletsen.

Reageer...

Ik krijg gelijk: “Een Britse farmaceut heeft vergevorderde proeven met een mogelijk coronavaccin stilgelegd om veiligheidsredenen. Er zou sprake zijn van ongewenste bijwerkingen.”
Dit was bij de ontwikkeling van een vaccin tegen SARS-CoV-1 ook al het geval. Toen is men na 10 jaar gestopt met het ontwikkelen van een vaccin. De proefdieren werden juist zieker door het vaccin nadat ze het virus kregen. Men wil ook werkelijk niet leren van het verleden. Er is nog helemaal NOOIT een succesvol vaccin tegen welk coronavirus dan ook gemaakt. Face it sukkels!!!

Reageer...