De hersengarage

Er is een veilig, goedkoop COVID-19 geneesmiddel

datum: 31-7-2020 20:49 auteur: Patman reacties: 1
Een CGI van het SARSCoV2 virus
Een CGI van het SARSCoV2 virus

1. Hydroxychloroquine 200mg twice a day for 5 days
2. Azithromycin 500mg once a day for 5 days
3. Zinc sulfate 220mg once a day for 5 days
4. as soon as symptoms become apparent

Dit is het oorspronkelijke #ZelenkoProtocol waarmee vele artsen inmiddels tienduizenden mensen hebben gered van een vaak dodelijk aflopende IC-opname. Dit is de ongeveer €25 euro kostende behandeling tegen Covid19. Een kennis van mij heeft zichzelf ermee genezen van een stevige #Covid-19 griep. In principe had niemand hoeven doodgaan, ware het niet dat wetenschappelijke journals, (sociale) media en overheden uit alle macht proberen het medicijn te diskwalificeren en verbieden. Ik schreef er in maart al over op LinkedIn waardoor ik uiteindelijk van het platform werd verbannen. Er is een gecoördineerde campagne tegen #hydroxychloroquine gaande. Meerdere gereputeerde journals, zoals de Lancet, moesten anti-hydroxychloroquine papers weer intrekken nadat de Twitter-review ze op fraude betrapte.

Hydroxychloroquine (#HCQ) is een milde variant van Chloroquine wat weer een synthetische variant is van het natuurlijke Quinine. Quinine is al sinds de 19e eeuw in gebruik tegen onder andere griep. CQ en HCQ zijn al tientallen jaren in gebruik, zeker HCQ staat bekend als een veilig geneesmiddel met weinig en hooguit milde bijwerkingen. Veel mensen gebruiken het op vakanties tegen Malaria en in Nederland zijn er tienduizenden gebruikers die het gebruiken bij huidziekten of reumatische artritis. Het middel staat op de WHO lijst voor veilige geneesmiddelen en mag zelfs aan zwangere vrouwen worden toegediend. Het kan als medicijn en als vaccin (preventief) tegen Covid19 worden genomen. India en vele andere landen geven het middel op grote schaal aan hun overheidspersoneel, ter preventie.

Al in Maart rapporteerde Didier Raoult grote successen bij het behandelen van Covid19. #Raoult is de leidende autoriteit in de wereld op het gebied van besmettelijke ziekten, met meer dan 3000 publicaties op zijn naam. Reeds in 1995 had onderzoek geleid door dr. Fauci trouwens al geconcludeerd dat Chloroquine een zeer effectief middel tegen SARSCoV1 was, een virus dat heel erg lijkt op het SARSCoV2.

Inmiddels is er overweldigend klinisch en wetenschappelijk bewijs dat HCQ een zeer effectief en veilig geneesmiddel tegen Covid19 is. Dit wordt ook door vele experts onderschreven. Overzichten van alle onderzoeken vind u hier:

- https://c19study.com/
- https://www.medicineuncensored.com/

Er hoeft niemand meer dood te gaan aan Covid19 en we kunnen per direct alle maatregelen opheffen. Er is ook geen vaccin meer nodig en dat is waarschijnlijk de reden dat de gezamenlijke Westerse media een war on HCQ is begonnen, ook al hadden er honderdduizenden mensen gered kunnen worden voor €25.

Bron: https://aapsonline.org/preliminary-injunction-sought-to-release-hydroxychloroquine-to-the-public/

 

Zwitserland stopte korte tijd met toediening van HCQ
Zwitserland stopte korte tijd met toediening van HCQ

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

10-8-2020 Zweden had een normaal griepseizoen vergeleken met hun eerdere griepseizoenen. Zonder stricte lockdown, zonder hun economie te crashen. Het verschil? Zweden luisterde naar wetenschap!

Voor preventief gebruik schrijft Zelenko een natuurlijk supplement voor dat qua werking erg lijkt op HCQ:

#ZelenkoProtocol for Prophylaxis                    
Quercetin 500mg one or two a day        
Zinc 25mg (elemental) once a day
Both are over the counter
Ask your doctor before taking

https://twitter.com/zev_dr/status/1290257011733536769

Reageer...