De hersengarage

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

datum: 10-8-2020 00:20 auteur: Patman reacties: 8
Zweedse vlag
Zweedse vlag

Zonder enig wetenschappelijk bewijs dat NPI’s (#non-pharmaceutical-interventions) zoals #lock-down, #travel-ban en #social-distancing de uitkomst van een griep-epidemie positief zouden kunnen beïnvloeden (zie dit WHO onderzoek uit 2019), zonder te luisteren naar onafhankelijke wetenschappers plaatste @MinPres Rutte Nederland onder huisarrest. Wetende dat de economie grote schade zou ondervinden en wetende dat er veel secundaire gezondheidsproblemen zouden resulteren (zelfmoorden, depressies, geflipte kindertjes, uitgestelde behandelingen). Uiteindelijk werd Nederland een van de zwaarst getroffen landen, niet in de laatste plaats omdat geen #hydroxychloroquine mocht worden gebruikt. Een goedkoop, veilig geneesmiddel tegen Covid19.

Zweden koos ervoor de epidemie grotendeels zijn gang te laten gaan. Het openbare leven ging gewoon door. In maart werd al zichtbaar dat #Zweden het in ieder geval niet slechter ging doen dan Nederland. Tegen de realiteit en de duidelijke data in bleven onze media het Zweedse beleid echter afschilderen als catastrofaal. Dat is niet meer mogelijk. De data zijn binnen. Zweden is het beste jongetje van de klas. Hoewel Zweden een vrij hoge sterfte/capita heeft, is hun Z-score laag. Dat betekent dat hun oversterfte vergeleken met de oversterfte in hun eerdere seizoen niet bijzonder is (een #Z-score is een genormaliseerde score bedoeld om regio’s en seizoenen onderling te kunnen vergelijken). Kennelijk heeft Zweden altijd al zwaardere griepseizoenen dan bijvoorbeeld haar buurlanden Noorwegen en Finland. Om die reden is het trouwens onmogelijk om sterfte/capita-cijfers tussen landen te vergelijken, zoals velen nog doen. Verschillende landen hebben verschillende ‘normale’ oversterftes. Z-scores zijn de juiste data om te vergelijken. De Z-scores van Europa vind u hier.

Interessant is een bijna perfect laboratorium experiment dat onbewust is uitgevoerd. Tussen Zweden en Denemarken liggen drie eilanden die samen de #Oresund regio vormen. De twee Deense eilanden en het Zweedse eiland vormen de dichtstbevolkte regio van Scandinavië en hebben vergelijkbare demografie en stedelijke topologie. De Deense eilanden hadden een strikte lock down, het Zweedse eiland niet. De Deense lock down maakte geen enkel verschil.

Zweden heeft nu de Corona-crisis ten einde verklaard, terwijl Nederland nog hysterisch doet alsof de wereld binnenkort alweer / nog steeds / eindelijk vergaat.

Zweedse griepseizoenen, Corona was niet uitzonderlijk
Zweedse griepseizoenen, Corona was niet uitzonderlijk
De Oresund regio laat zien dat de lock downs geen verschil maakten
De Oresund regio laat zien dat de lock downs geen verschil maakten

Er is een veilig, goedkoop COVID-19 geneesmiddel

31-7-2020 Artsen komen nu openlijk in verzet tegen politiek, media en pseudowetenschap omdat hen de mogelijkheid wordt ontnomen Covid19 patienten te genezen met een zeer veilig en goedkoop geneesmiddel. Niemand had hoeven sterven.

Mag ik al reageren?

Als ik Spock mag aanhalen:
“When you eliminate the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth.”

Waarom blijft men de lockdown volhouden blijft een logische vraag.

Eerst was het flatten the curve.
Toen mochten er geen doden meer vallen.
Nu mogen er geen besmettingen meer zijn.

Waarom worden telkens de doelpalen verplaatst?  Als mensen het nu nog niet doorhebben, de pandemie wordt gebruikt om meer macht te centreren en de fundamentale rechten uit te hollen.

Verder wil men op 20 augustus de Corono-spoedwet goedkeuren.

Reageer...

De laatste stap is dat er geen ongevaccineerden meer mogen zijn.

Reageer...

Alsof ik een glazen bol heb, vandaag 11 augustus 2020 0m 20:00 is de dictatuur van Nederland weer een stapje dichterbij.

Ze zijn helemaal koekoek aan het worden.

Ik weet dat de huisregels stellen dat discussies gebaseerd moeten zijn op feiten, maar zoals een echte complotter betaamd, denk ik dat deze verplichte vaccinatie mensen steriel gaat maken, danwel de generatie erop. Zal me niks verbazen.

Reageer...

Dat vaccin gaat er niet komen en wel hierom. De mondholte/keelholte/luchtpijp/strottenhoofd behoren ondanks dat ze inwendig zitten gek genoeg tot de huid. De huid heeft een eigen ingewikkeld immuunsysteem waar antistoffen in het bloed geen rol in spelen. Als je iemand dus injecteert met een corona-vaccin dan maakt die persoon antistoffen aan maar die kunnen dus nooit een coronavirus op de huid onschadelijk maken want een antistof uit de bloedbaan kan onmogelijk zijn weg naar de huid vinden. Lees dit interview - https://www.abc.net.au/news/health/2020-04-17/coronavirus-vaccine-ian-frazer/12146616 - maar met professor Ian Frazer maar. Deze man heeft mede geholpen het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker te ontwikkelen en is dus een expert op het gebied van vaccin-ontwikkeling.
De titel van het interview is veelzeggend: “We’ve never made a successful vaccine for a coronavirus before. This is why it’s so difficult”
De ontwikkeling van een vaccin tegen SARS-CoV-1 is trouwens in 2013 gestopt omdat het niet lukte om een betrouwbaar en veilig vaccin te ontwikkelen met een bescherming voor de lange termijn. Dat zegt toch alles lijkt mij, vooral de ADE (Adverse Drug Effects) zijn doodeng = houdt in dat het vaccin niet genezend werkt maar de infectie juist verergerd.

Reageer...

Dat een werkend vaccin tegen Corona niet gaat komen, kan ik kort over zijn. Dat klopt. Die komt er nooit.

Wat er wel gaat komen is een vaccin-verplichting tegen Corona met een vaccin, ook al werkt deze niet. Dat vertrouw ik niet. (1)

Dit niet-werkende vaccin, waarvan de fabrikanten al uitgesloten zijn van alle aansprakelijkheden,. Dat vertrouw ik niet. (2)

Alle regeringen pushen zo hard voor een vaccin, dat lijkt net afgesproken werk. Dat vertrouw ik niet. (3)

Er is blijkbaar een werkend medicijn tegen Corona maar mag niet voorgeschreven worden. Dat vertrouw ik niet. (4)

Billy heeft gezegd dat hij graag een bepaalde waarde naar 0 wil brengen om het zogenaamde CO2-probleem op te lossen. Dat vertrouw ik niet (5).

Wat ik gelezen heb is dat elk vaccin dat ontwikkeld is voor een Corona-virus, als bijwerking heeft een cytokine-storm waar de gevaccineerde aan overlijdt. Dat vertrouw ik niet. (6)

Er zijn proeven gedaan met vaccinaties waarin het hormoon hCG is ingestopt. Dit zorgt voor spontane aborties bij zwangeren.
Pubmed HCG
hCG in tetanus prik

Misschien ben ik heel zwartgallig en heb ik het mis(hoop ik) maar zoals het er nu naar ziet, rennen ze naar de vaccin-verplichting.

Reageer...

“Wat ik gelezen heb is dat elk vaccin dat ontwikkeld is voor een Corona-virus, als bijwerking heeft een cytokine-storm waar de gevaccineerde aan overlijdt. Dat vertrouw ik niet. (6)”
Deze zin geldt voor de proefdieren die gebruikt zijn tijdens de vaccin-ontwikkeling van vaccins tegen SARS-CoV-1 en MERS.

Reageer...