De hersengarage

[VIDEO] De ongeldigheid van de PCR Corona-test uitgelegd in 5 minuten

datum: 14-8-2020 20:31 auteur: Patman reacties: 3
Anatomie van het veronderstelde SARSCoV2 virus
Anatomie van het veronderstelde SARSCoV2 virus

Wereldwijd Corona-beleid is voor een groot deel gebaseerd op de PCR-test, waarmee #SARS-CoV-2 infecties worden gemeten. De PCR-test is echter niet geschikt om virale infecties of zelfs maar de aanwezigheid van virussen te meten. Het belangrijkste bewijs voor het bestaan van een nieuw virus bestaat niet (fysieke #isolatie van het virus en de bijbehorende #elektronenmicroscoopfoto) en dat betekent ook dat de PCR-test nooit kan zijn gevalideerd tegen een geldige #gouden-standaard. Dat betekent ook dat de oorzaak van #Covid-19 nog niet geldig is vastgesteld.

In deze video leg ik zo eenvoudig mogelijk uit wat de problemen met de PCR-test zijn. Naar mijn mening (ik ben geen viroloog) is de PCR-test fundamenteel ongeschikt om virusinfectie of #viral-load te meten.

De conclusie moet zijn dat Corona-beleid niet is gebaseerd op realiteit.

Ik schrijf hier al over sinds 2007 omdat voor #HIV exact hetzelfde geldt als voor SarsCoV2: waar is het bewijs?

Er is een veilig, goedkoop COVID-19 geneesmiddel

31-7-2020 Artsen komen nu openlijk in verzet tegen politiek, media en pseudowetenschap omdat hen de mogelijkheid wordt ontnomen Covid19 patienten te genezen met een zeer veilig en goedkoop geneesmiddel. Niemand had hoeven sterven.

[VIDEO] De reactie van het OMT op mijn PCR-video

17-8-2020 Deze video is mijn reactie. De paper geeft geen geldige validatie en is bovendien slordig. De validatietest heeft een ontwerpfout. Marion heeft niet bewezen / gevalideerd dat de de SARS-CoV-2 test daadwerkelijk het virus detecteert EN NIET ANDERS.

Ik zie geen EM-foto’s, direct al. Lijkt me een ongeldige isolatie.

Reageer...

Klopt, volgens Dr. Andrew Kaufman( https://www.andrewkaufmanmd.com/) die uitgebreid onderzoek heeft gedaan . Is er GEEN Sars-cov2 virus geisoleerd.
De bepaling van covid-19 is gebaseerd op een zeer onnauwkeurige pcr test. Die test op een 18 karakters code die ieder mens ook in Chromosoom 8 heeft!

Zie : https://davidicke.com/2020/08/24/big-story-please-share-pcr-test-that-is-producing-the-virus-cases-triggering-the-new-lockdowns-worldwide-is-testing-for-genetic-codes-that-every-human-has-and-not-the-virus-david-icke-tal/

Reageer...