De hersengarage

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

datum: 24-8-2020 18:07 auteur: Patman reacties: 17
Basiscursus virologie voor bezorgde burgers
Basiscursus virologie voor bezorgde burgers

Kennis is de beste verdediging tegen bedrog.

Hoe meer mensen deze materie begrijpen, hoe minder makkelijk media, industrie en politiek ons kunnen blijven voorliegen. In deze video nemen we de basisprincipes van de #virologie door, van het ontdekken van een nieuwe ziekte tot het uitvoeren van een #PCR-test als diagnostisch tool. We zullen zien dat er erg veel, soms bijzonder onzekere, aannames worden gedaan om vast te stellen of iemand geïnfecteerd is. De PCR-test is nooit bedoeld als diagnostische test en is niet geschikt voor klinische toepassingen. Dat betekent dat je er geen virale infecties mee kunt vaststellen en dat is precies wat er nu wel gebeurt. Op basis van eenvoudig te controleren en begrijpen logica leg ik dat uit, zodat niemand zich meer in de maling hoeft te laten nemen door hoogleraren of journalisten die niet weten waar ze over praten of ons voorliegen.

Van uitleg van Koch’s postulaten tot de constatering dat de PCR-methode een laboratorium tool is om de aanwezigheid van RNA in een gecontroleerde omgeving (laboratorium) vast te stellen, niet om in het veld diagnostische tests uit te voeren.

Laat je niet gek maken, vertrouw op de logica. Iedereen kan dit begrijpen, je hoeft er geen viroloog voor te zijn. Zie ook dit handboek virologie, relatief eenvoudig te begrijpen.

[VIDEO] De reactie van het OMT op mijn PCR-video

17-8-2020 Deze video is mijn reactie. De paper geeft geen geldige validatie en is bovendien slordig. De validatietest heeft een ontwerpfout. Marion heeft niet bewezen / gevalideerd dat de de SARS-CoV-2 test daadwerkelijk het virus detecteert EN NIET ANDERS.

Misschien wel leuk om te melden. Was gistermiddag op een verjaardagsfeestje van mijn nichtje waar een IC-verpleegkundige van het UMCU (de buurvrouw van mijn nichtje) was en ook iemand van drie mensen die op het LUMC werken in de logistiek/polikliniek-balie/verpleging en alledrie zeiden ze hetzelfde. Er ligt anderhalve man en een paardekop op IC, iedereen geneest dankzij de medicijnen dus het huidige angst aanjagen slaat werkelijk helemaal nergens meer op!!! worden we voor de gek gehouden??? JA!!!!!!!!!

Reageer...

Hoi Patrick,

Als je nog op FB zit zou ik Pete Ramon eens gaan volgen. https://www.facebook.com/pete.ramon.5 Hij toont, net zoals ik dat al vele jaren doe, aan dat het virus een nanoparticle is. Ik kwam er jaren geleden achter dat bepaalde nanoparticles en corona virussen zich exact hetzelfde gedragen, er exact hetzelfde uitzien en beiden een eiwit omhulsel, corona, hebben. Alle vreemde indringers in het lichaam worden direct ingekapseld in een eiwit, om te zorgen dat ze geen schade kunnen aanrichten en veilig kunnen worden afgevoerd. Ga je kijken bij onderzoeken van nanoparticle drug delivery, dan kom je alle bewijzen tegen dat men met nanotechnologie het immuunsysteem van het lichaam voor de gek probeert te houden om te zorgen dat die nanoparticles hun lading in de cellen kunnen afleveren. De enige echte foto van een corona virus is gemaakt in 1939, de rest is CGI of dezelfde foto bewerkt. Lees de artikelen op mijn website.
https://schafderenteaf.wordpress.com/2020/06/29/hoe-verkoop-je-een-fake-virus-virus-mania-2008/

Reageer...

Ik heb je laatste video even opnieuw opgenomen met google translate aan. Als je de kans ziet en je engels is goed genoeg zou je hem ook even in het engels moeten opnemen. https://www.youtube.com/watch?v=cPVJsFQlAh4&feature=youtu.be

Ik ben overigens van mening dat besmettelijke virussen niet bestaan.

Samenvatting van een van mijn FB contacten:

Al jaren gebruikt de industrie virussen om hun industriële vervuiling te verdoezelen en niet legaal verantwoordelijk te zijn voor de gevolgen van hun vervuiling. Handig. Gewoon wat onderzoek sponsoren en/ of frauderen….

In 1995 publiceerde Gerald Geison (Princeton Universiteit) zijn boek “the private science of Louis Pasteur”. Gebaseerd op Pasteur’s laboratorium aantekeningen toonde prof. Geison aan dat Pasteur’s theorie van ziektekiemen op frauduleuze data berustte.

Zo wordt de arsenicumvergiftiging (goud is gebonden aan arsenicum) van de goudmijnen in Afrika, ebola genoemd. Deze ziekte is enkel waargenomen in mijnersdorpen. Acute arsenicum vergiftiging laat je bloeden uit alle gaten van je lichaam. Je ingewanden worden moes en je sterft. En de sponsors van het onderzoek zijn London mining group, Arcelor Mittal, Samsung (goud in computers) en Bill Gates foundation.

Ook medisch onderzoeks journalist Jim West ontdekte dat polio industriële vervuiling was. Namelijk DDT. Er is zowel positieve als negatieve correlatie met DDT.
https://www.amazon.nl/DDT-Polio-Virology-Toxicology-English-ebook/dp/B00KC7QWEO

Ook dr Lanka microbilogist ontdekte dat geen enkel virus was geïsoleerd. En om zijn punt te bewijzen reikte hij 100 000 euro uit voor wie hem het bewijs kon leveren dat mazelen virus was geïsoleerd. Hij won dit proces in het strenge wetenschappelijk Duitsland voor het hooggerechtshof.
https://learninggnm.com/SBS/documents/i_virus-trial.html

Bekijk zeker het boek virus mania, geschreven door dokter Kochlein, die alle niet bewezen virussen blootlegt, aan de hand van de slecht uitgevoerde studies, de statistische fraudes en welke onderliggende redenen dan wel kunnen oorzaak zijn.
https://www.amazon.nl/Virus-Mania-Continually-Epidemics-Billion-Dollar/dp/1425114679

Ook Spaanse griep was geen virus.
Dit beschrijft duidelijk dr Mcbean in haar boek. Hoe de Boston health department heeft geprobeerd mensen te infecteren zonder succes.
https://www.amazon.com/Poisoned-Needle-Suppressed-Facts-Vaccination/dp/1442131292
Tijdens 1917-18 werd er ook een glycine derivaat Yperiet (mosterdgas) gebruikt. En experimentele vaccins van militaire arts Frederick Gates.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf
Public Health Rep. 2010; 125(Suppl 3): 82–91.
The U.S. Military and the Influenza Pandemic of 1918–1919
Carol R. Byerly, PhD
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/
Rockefeller Institute pamphlet PDF (1919)
https://digitalcommons.rockefeller.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=rockefeller-institute-descriptive-pamphlet

Ook HIV is geen virus.
James Hildreth, M.D. President and Chief Executive Officer of Meharry Medical College. Former Professor at Johns Hopkins HIV researcher: “...the virus is fully an exosome in every sense of the word”.
Ook dr Duesberg wist dit. En nobelprijswinnaar Karry Mullis (ontwikkelaar van PCR test) ook. Ze werkten samen aan dit boek.
https://www.amazon.com/Inventing-AIDS-Virus-Peter-Duesberg/dp/0895264706

Reageer...

Ook Andrew Kaufman legt uit dat virussen, specifiek ook covid niet bestaan. Dat virussen exosomen zijn. Exosomen zijn uitscheiding van toxische stoffen. Balletjes zieke eiwitten die afgescheiden worden uit de cellen. Om het in lekenwoorden te beschrijven. Om de cellen weer gezond te maken. https://www.bitchute.com/video/lAgphylie8yL/

Ook dokter Thomas Cowan legt de redenatiefouten van de westerse geneeskunde bloot. Geen enkel virus is getest aan de Koch postulaten (wat hetzelfde is als empirisch bewijs). Elk virus is zogezegd bewezen aan de hills postulaten ( wat wil zeggen correlatie-bewijs.) Echter zeggen de hills postulaten dat er geen ander of omgevingsfactoren de oorzaak mogen zijn. En daar zit de kink in de kabel. Bij geen enkel virus is er ook een toxicologisch rapport gedaan. Wat de oorzaak ook kan zijn.
https://youtu.be/Drc9eRN6p_Y

Sinds de jaren 80 dat exosomen zijn ontdekt zijn er al 200 microbiologen die zelfmoord, vermoord of verdwenen zijn. Nu is dit een beroepsgroep die niet valt onder gevaarlijk of waar het doodpercentage hoog ligt. Dit zijn hoogopgeleide mensen die leven in betere buurten.
http://tapnewswire.com/2016/02/list-of-over-100-dead-microbiologists/ (de uitzonderlijke dood van hen tussen 2006 en 2016)

Nu terug naar Covid… ook dit is geen virus maar luchtverontreiniging die de laatste jaren ontzettend is toegenomen en sinds de katalisatoren ook gevaarlijker werd. Want nu werd het stof plots nanostof, die serieuze longschade tot gevolg heeft. Het geeft DNA-schade, longblaasjes gaan kapot, je hebt necrose (afsterven) van de longen… je krijgt kortademigheid enzovoort astma en copd,...

In China stierven voor deze viruscrisis miljoenen mensen aan luchtvervuiling en longontstekingen per jaar.
Estimates vary. Here is one, based on an analysis of studies: 2.8 million to 17 million deaths per year. Source: “Pneumonia Incidence and Mortality in Mainland China: Systematic Review of Chinese and English Literature, 1985-2008” (PLoS one, 2010).

De sponsors voor onderzoek zijn ook hier Bill Gates Foundation. En big oil, de veroorzakers, die zware verliezen hebben geleden door lockdown. Maar toch sponsoren, wat winnen ze er bij? https://www.offshore-technology.com/features/coronavirus-fight-charity-help-covid-19/
Er zijn zeker andere sponsors zoals universiteiten. En misschien denk je dat dit toeval is. Maar er is een patroon bij heel veel van deze virusepidemies. Dit is niets nieuws, en Bill Gates foundation is altijd spil figuur in deze, onderzoeken.

Hieronder ziet u het gevaar van nanovervuiling. Met alle technische uitleg.
https://schafderenteaf.wordpress.com/2018/12/31/wat-is-nano-luchtvervuiling-de-echte-oorzaak-van-klimaatverandering-waar-de-politiek-en-media-over-zwijgen/
Dit moet u absoluut lezen!!!!
Nanovervuiling maakt ons kapot en de corrupte olie-industrie ontspringt de legale das, ten koste van onze gezondheid. Dit is de oorzaak van opwarming, niet CO2.

Reageer...

Ook voor de Great London Smog hebben ze geprobeerd een bacterie de schuld te geven. Gelukkig trapte niemand daar in. Nu met die onzichtbare nanoluchtvervuiling wel. Er komen nu in Nederland iedere dag 1800 chronische zieken bij. Over 5 jaar zou iedereen dan chronisch ziek zijn. We zitten nu al op 10 miljoen. Ik werk iedere dag om mijn nanoluchtreinigers te verbeteren. Zonder die luchtreinigers was ik er lang geleden niet meer geweest. Het echte probleem is laag niveau radioaktiviteit. Alle diepzee olie is radioaktief. En nanodeeltjes zijn op zich al giftig vanwege het feit dat ze zo klein zijn en tussen de “raderen” in de cellen komen. Ad van Rooy zette me op het juiste spoor met de hoge temperatuur wolmanzouten verbranding. Zowel ik als Ad hebben dit nooit aanhangig kunnen maken, ondanks het benaderen van 100den partijen. En dat blijkt nu uit te spelen. Corona is de eeuwige gesloten doofpot voor alle false flags en witteboorden misdaden ooit. Corona = nano.

Reageer...

++++++ H I L A R I S C H A L L E M A A L L E Z E N ++++++
Jon Rappoport.
“Het is niet nodig om het nieuwe virus te isoleren, we hebben zijn genetische volgorde”: Echt waar?
‘Isoleren’ betekent: ‘Daar is het, we zien er DIRECT bewijs van, het is niet aan iets anders gehecht, het is onmogelijk verborgen in een klodder cellulair materiaal, het is niet zomaar een stukje van een of ander vervallen oud virus, het is niet willekeurig stuk DNA of RNA, het is misschien niet drijvend in een soep van cellen in een schaal, het is geen aanname op basis van wat we geneigd zijn te vinden ... “
De kop van dit artikel is een typische verdediging die wordt aangeboden om te “bewijzen” dat onderzoekers daadwerkelijk een nieuw pandemisch virus hebben ontdekt, SARS-CoV-2.
Het is lachwekkend.
Hebben ze de genetische volgorde van het virus? Nou, waar hebben ze het vandaan? Van de man in de maan? Een oud biljet van 10.000 dollar in de portemonnee van Bill Gates?
Je hebt om te beginnen een puur exemplaar van het virus nodig, als je zeker wilt weten dat je de genetische volgorde uitwerkt.
Een stukje RNA, als startmonster, werkt niet. Het is ergens tussen een willekeurig schot in het donker en een vooropgezet idee.
Laten we zeggen, in plaats van een gezuiverd en geïsoleerd virus, gescheiden van al het omringende materiaal, hebben we het over een pistool dat bij een misdaad wordt gebruikt. Tijdens het proces getuigt een laboratoriumtechnicus van het geroemde FBI-laboratorium.
Advocaat van de verdediging: Dus je weet zeker dat het pistool uit de auto van mijn cliënt is gehaald?
FBI-tech: Absoluut.
Advocaat van de verdediging: leg uit hoe u het wapen heeft gevonden.
FBI-techneut: Het was op het autokerkhof.
Advocaat van de verdediging: Pardon?
FBI-techneut: Nou, ziet u, de auto van de beklaagde stond op een autosloperij, samen met ongeveer duizend andere auto’s. Zijn auto was niet echt heel. Het was uit elkaar gehaald. En dan was er de hond.
Advocaat van de verdediging: de hond?
FBI-tech: de waakhond. Hij zwerft over het hele autokerkhof. Hij pakt voorwerpen in zijn mond en rent ermee rond. We vonden zijn speeksel op het pistool.
Defensieadvocaat: het pistool dat bij de misdaad wordt gebruikt.
FBI-tech: voor zover we weten. Het wapen was behoorlijk ingeslagen. Blijkbaar had het in een auto gezeten die in een van die machines was verpletterd.
Advocaat van de verdediging: ik begrijp het. Heb je echt DNA ontdekt van mijn cliënt op het pistool?
FBI-techneut: Ja. Nou, ik bedoel, we hebben menselijk DNA op het pistool gevonden. Het monster werd gemengd met ander DNA van een onbekende bron. Het was moeilijk om de twee monsters van elkaar te scheiden.
Advocaat van de verdediging: hoe moeilijk?
FBI-tech: isolatie was niet mogelijk. We konden geen positieve ID maken. Maar we hebben wel een klein stukje rode draad op het pistool gevonden. We hebben vastgesteld dat het uit een overhemd kwam.
Advocaat van de verdediging: Mijn cliënt heeft geen rood overhemd.
FBI-techneut: misschien heeft hij een rood shirt weggegooid. En hij heeft eigen shirts. In het algemeen.
Op dit punt buigt de rechter zich voorover en zegt tegen de FBI-labtechnicus: ‘Ben je dronken?’
FBI-techneut: Zeker niet, edelachtbare. Ik heb misschien wat gedronken bij de lunch. Ik soms wel.
Tot zover isolatie van het pistool.
Of het virus.
Intelligente onderzoekers, waar ze bestaan, praten over isolatie en zuivering van een nieuw virus uit omringend materiaal. En als ze begrijpen wat die twee termen betekenen, weten ze hoe belangrijk dit proces is.
Het is het verschil tussen zeggen dat WE DIRECT BEWIJS VAN HET VIRUS HEBBEN en WE HEBBEN ENKELE DINGEN DIE EEN VIRUS KUNNEN BEVATTEN ALS WE GELUKKIG HEBBEN.

Reageer...

In eerdere artikelen heb ik gedetailleerd beschreven hoe groot coherente onderzoeken moeten worden uitgevoerd (maar niet), met behulp van elektronenmicroscopie, om te bepalen a) of er al dan niet een nieuw virus is ontdekt, en b) hoe waarschijnlijk het is dat het virus , als het bestaat, veroorzaakt schade aan sommige mensen (van wie het immuunsysteem al is aangetast).
Dit alles berust op dit alles behalve de onmiddellijke toekomst van de mensheid - aangezien politieke leiders hebben besloten een onnoemelijk aantal banen, bedrijven en levens te vernietigen, allemaal gebaseerd op een verhaal over een nieuw pandemisch virus.
Praten over een verkoopbaan. Ze hoeven het virus niet te isoleren omdat ze de genetische volgorde hebben gevonden. Dat heet de wagen voor het paard zetten.
Op basis van deze redenering denk ik dat ik zou kunnen zeggen dat ik duizend virussen in mijn kelder heb ontdekt. Ik heb “hun genetische sequenties”. Betekenis: ik heb sequenties gevonden van wie-weet-wat in oude openbare rapporten.
In elementaire logica wordt de studenten geleerd dat gevolgtrekkingen voortkomen uit eerdere premissen en proposities en eenvoudige regels. Als je die premissen en voorstellen en regels uitwist, heb je niets. Je hebt conclusies waarvan de basis ontbreekt.
De uitspraak “We hebben de genetische sequentie” is bedoeld om de ongeïnformeerden te hypnotiseren, die getraind zijn om elke claim die naar genen verwijst te groeten, alsof ze magie zijn.
Er was bijvoorbeeld een periode waarin onderzoekers probeerden het idee over te brengen: ‘één ziekte, één gen is de oorzaak’. Uiteindelijk moesten ze toegeven dat dit idee niet klopte. Het was een simpele fantasie. Ze trokken zich vervolgens terug en bedachten een andere hypothese: elke ziekte werd veroorzaakt door een verzameling genen die in overleg optraden. Deze soepele bewering had het voordeel van vaagheid; het werd gehyped als een bewegend doelwit. Als een verzameling genen niet werkte (en onvermijdelijk ook niet), zouden onderzoekers met een strak gezicht kunnen zeggen dat de oorzaak een andere verzameling moet zijn.
Autokerkhof wetenschap.
‘Misschien hebben we iets gevonden dat op een geweer leek in de buurt van een stuk van wat eens iemands auto was, op een locatie vol tienduizenden auto’s. En er was een hond.’
Briljante precisie.
‘We hebben de zoektocht naar de moordenaar beperkt, Chief. Er is een kans van twaalf procent dat hij afgelopen donderdag in New York was.’
‘Hoeveel mensen waren er afgelopen donderdag in New York?’
“Ongeveer zeven miljoen.”
‘Blijf doorgaan. Je komt ergens.’

Reageer...

Deze video kwam net langs op mijn facebook. Mensen worden wakker uit deze nare droom.

Reageer...

Hier een uitstekende uitleg over waarom zowel SARSCoV1 als SARSCoV2 nog nooit zijn geïsoleerd.

Reageer...

Dag Patrick, een praktische tip: Je zit bij youtube achter een ‘inlogwall’: je moet inloggen om je video’s te kunnen zien.  Misschien ben ik de enige (met nog wat gekkies)  ;-)) maar je bereikt mogelijk meer mensen als je je video’s ook op een site als bitchute of altcensored plaatst.
Fijn als je dat in overweging wilt nemen.
Dankjewel voor je grondige uitzoekwerk, wordt zeer gewaardeerd.

Reageer...

Hoi Harry?  Inlog wall?  Realiseerde ik me niet. Maar ik ga zeker verhuizen naar bitchute!

Reageer...