De hersengarage

Vrijwel niemand zal het Corona #vaccin nodig hebben

datum: 22-8-2020 17:21 auteur: Patman reacties: 4

Een #vaccin is een synthetische infectie. Net zoals echte infecties het immuunsysteem ‘inleren’, doen vaccins dat in theorie ook. Het idee erachter is dat inenting voorkomt dat je daarna nog heel erg ziek zal worden van de echte infectie.

Het spreekt voor zich dat een vaccin moet werken en minder risico moet hebben dan de daadwerkelijke infectie om zinnig te zijn en dat verschilt per ziekte, per vaccin, per persoon. Een klein kind dat net mazelen heeft gehad, hoeft geen mazelen-inenting meer te krijgen. Het doorlopen van de echte ziekte gaf het kind levenslange immuniteit tegen mazelen. Kinderen in Nederland inenting tegen malaria (wat nog niet mogelijk is) zou ook niet zinvol zijn omdat malaria sinds 1900 niet meer in West Europa voor komt. Inenting tegen ziekten die een heel mild ziekteverloop geven, is ook niet zinnig. Risico = kans x impact.

Voor #Covid-19 geldt dat gezonde mensen onder de 65 jaar een verwaarloosbaar risico lopen op complicaties. Verreweg het grootste deel van die groep zal helemaal nooit symptomen merken bij SARS-CoV-2 infectie. Voor hen is de Corona-vaccinatie totaal onnodig. De mediaan ligt bij 85 jaar. Het argument dat ze onderdeel uitmaken van de ‘transmission-chain’ en daarom een gevaar voor anderen kunnen zijn, is een drogredenering. Iedereen die denkt dat het vaccin bescherming biedt, is vrij het te nemen en kan zich daarna veilig tussen besmette mensen begeven. Of het vaccin geeft immuniteit, of niet.

De kans dat er een werkend vaccin komt en dat het veilig is, is echter klein. Niet alleen vanwege de korte tijd waarin het ontwikkeld moet worden, ook omdat Corona-virussen vooral de bovenste luchtwegen infecteren. Dit deel van het lichaam is niet makkelijk bereikbaar voor het immuunsysteem dat wordt versterkt met een vaccin. Kort door de bocht: de bovenste luchtwegen horen tot de huid, het externe oppervlak van het lichaam en dat deel is onbereikbaar voor antilichamen die in het bloed circuleren.

Tenslotte is inmiddels overtuigend bewezen dat toediening van #hydroxychloroquine volgens het #ZelenkoProtocol zeer effectief is bij het genezen van Covid-19 en ook prophylactisch kan worden genomen. Zoals een vaccin, ter preventie.

 

De leeftijdsverdeling van Covid-19 in Nederland
De leeftijdsverdeling van Covid-19 in Nederland

Er is een veilig, goedkoop COVID-19 geneesmiddel

31-7-2020 Artsen komen nu openlijk in verzet tegen politiek, media en pseudowetenschap omdat hen de mogelijkheid wordt ontnomen Covid19 patienten te genezen met een zeer veilig en goedkoop geneesmiddel. Niemand had hoeven sterven.

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

10-8-2020 Zweden had een normaal griepseizoen vergeleken met hun eerdere griepseizoenen. Zonder stricte lockdown, zonder hun economie te crashen. Het verschil? Zweden luisterde naar wetenschap!

Lees net dat ze in China een corona-vaccin hebben gemaakt met behulp van insectencellen: https://www.ad.nl/binnenland/live-china-gaat-coronavaccin-testen-op-mensen-aantal-coronapatienten-op-ic-stabiel~a70bfa51/
Lijkt mij op zijn minst toch heel erg discutabel om zoiets in een mens te injecteren als je absoluut niets weet van de lange-termijn-effecten. Buiten het feit dat een corona-vaccin onzinnig is vanwege de reden zoals hierboven beschreven vind ik het steeds zotter worden waar ze mee bezig zijn. Trouwens wie wil er gevaccineerd worden in België als de vaccin-fabrikant weigert verantwoordelijkheid te nemen mocht het mis gaan. Totaal van de zotte! Ja zegt de Belgische Staat wij nemen die verantwoordelijkheid dan over. Jep de Staat die verantwoordelijkheid neemt, uh…............ Lachwekkend. Geen hond gaat dus die (Oxford-)vaccinatie halen in België. Ben benieuwd hoe dat gaat in Nederland want Hugo ‘clownschoentjes’ de Jonge heeft ook dat vaccin besteld. We gaan nog wat meemaken vrees ik.

Reageer...

Net even een artikel opgezocht over die insectencellen, als je erop klikt download je een Engelstalige pdf-file: https://www.oncotarget.com/article/8475/pdf/
Hou wat je in die titel leest even in gedachten, getest op apen en lees dan onderstaand wetenschappelijk artikel. Tada!
Ik had al eerder een wetenschappelijk artikel gevonden over ‘The Flaws and Human Harms of Animal Experimentation’ - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4594046/ - wat erg interessant is met name het stuk over het HIV-vaccin wat er dus nooit is gekomen en ook nooit zal komen: “Yet all of about 90 HIV vaccines that succeeded in animals failed in humans.” Tja en als je kritisch bent dan maken ze uit voor weet ik het allemaal, vreemd want ‘if you stick to the facts’ dan…. Do I need to say more??????

Reageer...

Ik blijf het uitblijven van enige vorm van kritiek op welk corona-vaccin dan ook vreemd vinden. Ik kan met groot gemak binnen een paar muisklikken elk wetenschappelijk artikel tevoorschijn toveren wat ik wil. Uiteraard met de juiste zoektermen want je moet natuurlijk wel de nodige basiskennis hebben dat dan weer wel. Maar er lopen toch genoeg wetenschappelijk journalisten rond bij de kranten die dit kunnen? Ik blijf mij oprecht verbazen over de domheid in de media om mij heen…...

Reageer...