De hersengarage

Zijn de Corona-infecties waar @MinPres Rutte het over heeft zorgwekkend?

datum: 7-8-2020 00:11 auteur: Patman reacties: 0
PCR-methode
PCR-methode

Ongemerkt is de hele retoriek van Rutte en de Jong een #drogredenatie geworden. Een stroman. De oorspronkelijke paniek was om Covid19-gevallen (daadwerkelijk zieke mensen) en overbelasting van de zorgcapaciteit. Nu er vrijwel geen #Covid19-gevallen meer zijn en de IC’s nagenoeg leeg zijn, is er ongemerkt omgeschakeld op ‘zorgwekkende infecties’ en wordt er gedaan alsof dat de Corona-discussie is. De infecties zijn echter asymptomatisch, ofwel mensen worden er niet meer ziek door en er is geen enkele reden om te denken dat dat ineens wel weer gaat gebeuren. De ziekte is immers ondanks toenemende infectiegraad uit zichzelf uitgedoofd.

Uit statistieken blijkt dat mensen jonger dan 60 een vrijwel verwaarloosbaar risico lopen bij infectie, zelfs onder de risicogroepen in Bergamo, Italië waar de epidemie zeer ernstig was. De IFR (Infection Fatality Rate) van het virus is 0.2% - 0.1%. Vergelijkbaar met Influenza-infectie. Corona-infecties (Sars-CoV-2) zijn volgens de statistieken niet gevaarlijker dan normale griep.

Zie: https://swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/

Mensen die wel sterven aan #Corona-infectie zijn gemiddeld 80 jaar en hebben zware comorbiditeiten zoals vitamine D deficiëntie, diabetes, hart-en-vaat-ziekten, obesitas enzovoort. Er sterven heel weinig gezonde mensen aan Covid19 en vrijwel geen jonge mensen. Ondertussen sterven er ook nog gewoon mensen aan Influenza-infecties maar die worden niet gemeten bij mensen die niet ziek zijn en blijven dus onzichtbaar. Waarschijnlijk zijn er net zoveel of iets meer Influenza-besmettingen dan Corona op dit moment. Besmet en besmettelijk zijn is normaal en in principe onschuldig, dankzij ons immuunsysteem. De vraag is trouwens ook of de besmettingen wel betrouwbaar kunnen worden gemeten zoals dat nu gebeurt en wat we dus echt meten, maar daarover meer in een volgend artikel.

Voor mensen die wel ziek worden van een #infectie was er al vanaf dag één van de pandemie veilige en goedkope medicatie die al in veel landen met succes wordt gebruikt. 

 

Controlled PCR IFR studies
Controlled PCR IFR studies
Antibody IFR studies
Antibody IFR studies

Anatomie van een kunstmatige #pandemie

11-10-2020 De Corona-crisis is een kunstmatige pandemie die is gecreëerd met gefraudeerde #modellen, misbruik van de zogenaamde #PCR-methode en de ontkenning van werkzame medicatie.