De hersengarage

Hoe slechte wetenschap een #plandemie faciliteert

Wat die moleculen zijn is uiteraard een relevante vraag, maar het is niet nodig deze eerst te beantwoorden om de test ongeldig te verklaren.

Als van hetzelfde sample de ene keer molecuul X vermenigvuldigd wordt maar een andere keer molecuul Y, dan is het EXIT test lijkt mij.
Met verschilende samples trouwens ook.

Samples moeten uiteraard realistisch zijn. Geen cola oid.
Test moet reproduceerbaar zijn.

Deze twee maken het resultaat onbetwistbaar.

Ga naar...

Hoe slechte wetenschap een #plandemie faciliteert

de conclusie ben ik het niet mee eens. Virusisolatie is niet nodig, om de test te controleren. De deeltjes die door de test vermenigvuldigt worden kunnen immers ook moleculair geanalyseerd worden.

De kritiek op de test, dat deze aspecifiek is, geeft aan dat dit vermenigvuldigde spul dus niet altijd hetzelfde zal blijken zijn. Dit lijkt mij voldoende om de test af te keuren.

Ga naar...

Anatomie van een kunstmatige #pandemie

Om maar met mijzelf in gesprek te blijven.

Krijg deze domme boer dan toch gelijk?

Lees maar

Staat onder andere het volgende:

The vaccinations are expected to produce antibodies against spike proteins of SARS-CoV-2. However, spike proteins also contain syncytin-homologous proteins, which are essential for the formation of the placenta in mammals such as humans. It must be absolutely ruled out that a vaccine against SARS-CoV-2 could trigger an immune reaction against syncytin-1, as otherwise infertility of indefinite duration could result in vaccinated women.


Deze petitie vraagt aan de EMA om uit te sluiten dat men onvruchtbaar kan worden van het vaccin. Bijzonder, dat deze twee wetenschappers dit expliciet willen uitsluiten.

 

 

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

Dag Patrick, een praktische tip: Je zit bij youtube achter een ‘inlogwall’: je moet inloggen om je video’s te kunnen zien.  Misschien ben ik de enige (met nog wat gekkies)  ;-)) maar je bereikt mogelijk meer mensen als je je video’s ook op een site als bitchute of altcensored plaatst.
Fijn als je dat in overweging wilt nemen.
Dankjewel voor je grondige uitzoekwerk, wordt zeer gewaardeerd.

Ga naar...

Een alternatieve virustheorie door Robert Young PhD

Even iets over die T-cellen in de hersenen. Bij heel veel virusziekten die hersenvliesontsteking kunnen veroorzaken of andere hersenziekten zie je T-cellen in de liquor (= helder vocht in de ruggengraat) die al dan niet de bloed-hersenbarrière passeren. Man, man wat is dit toch weer voor totaal idiote paniek- en angstzaaierij hou daar toch eens mee op alsjeblieft.

Ga naar...

Lijst met hydroxychloroquine / Covid-19 papers

Zowel in usa als in EU liggen dit soort beperkingen op fast track

USA regelgeving spreekt over ‘no alternatieves’
Zie FDA (scroll naar d. no alternatieves)

EU regelgeving spreekt over ‘unmet medical needs’, zie EMA

Als er een cure komt dan betekent dit dus dat alle coronavaccins de normale procedure moeten volgen. Dit is terug naar 5 jaar of meer. Tegen die tijd is het virus al lang verwaterd zoals het ook deed in 1890. Zie dit leuke artikel in de volkskrant

Dit is effectief dus het einde van alle investeringen in het coronavaccin, en dit is heel heel heel erg veel geld.

Ga naar...

De 40 jaren oorlog in #Afghanistan begonnen niet met een Russische (Soviet) invasie

Er is een hele mooie Russische film over die periode en die gaat over een verdwaalde Russische tank die eenzaam door Afghanistan doolt. De tankbemanning beleeft de meest bizarre avonturen. Wat mij betreft een film die het beste de waanzin van deze oorlog laat zien. Geen idee meer wat de titel van die film is. Ach en die Brzezinski is natuurlijk een fantastisch mooi voorbeeld van een psychopaat. De gehele Tweede Kamer en alle gemeenteraden, raden van bestuur, commissariaten zitten vol met dit soort psychopaten. Ik heb eenmaal met zo’n manneke (directeur van mijn vorige baan) te maken gehad en was ‘m altijd een stap voor en heb af en toe het stoom uit zijn oren zien komen waar ik nu van kan genieten. Ik stond boven hem en was niet bang voor hem en psychopaten weten dat en daarom verliezen ze het ook altijd van mensen die boven hen staan en niet bang voor hen zijn.

Ga naar...

Bestaat het #SARSCoV2 virus wel? Mijn interview met Flavio Pasquino voor Cafe Weltschmerz

Ik krijg gelijk: “Een Britse farmaceut heeft vergevorderde proeven met een mogelijk coronavaccin stilgelegd om veiligheidsredenen. Er zou sprake zijn van ongewenste bijwerkingen.”
Dit was bij de ontwikkeling van een vaccin tegen SARS-CoV-1 ook al het geval. Toen is men na 10 jaar gestopt met het ontwikkelen van een vaccin. De proefdieren werden juist zieker door het vaccin nadat ze het virus kregen. Men wil ook werkelijk niet leren van het verleden. Er is nog helemaal NOOIT een succesvol vaccin tegen welk coronavirus dan ook gemaakt. Face it sukkels!!!

Ga naar...

Bestaat het #SARSCoV2 virus wel? Mijn interview met Flavio Pasquino voor Cafe Weltschmerz

Per week worden ca. 160.000 mensen getest. Maar er wordt alleen getest op SARS-CoV2. En slechts 2% van die mensen test positief.
Als je datzelfde aantal mensen test op Herpes simplex, dan vind je 50 % of meer positieve mensen. OMG, meer dan de helft van de mensen in NL zijn besmet met herpes.. Allemaal mondkapjes op subiet, en nooit meer zoenen…
Als je gaat testen op Rhinovirussen (verkoudheid) dan vind je waarschijnlijk meer dan 2% positieve tests, Rhinovirussen komen zeer algemeen onder de bevolking voor. Maar aan Rhinovirus-infectie gaan maar weinig mensen dood.

Eerst is SARS-CoV2 neergezet als killervirus. En nu worden die 2%, waarbij nog virus-restant kan worden aangetoond afgeschilderd als wandelende bio-terroristen. Onmiddellijk in quarantaine en doorgeven met wie je langer dan 10 minuten hebt staan kletsen.

Ga naar...

About

Ok, ik heb even snel gekeken. Het zijn allemaal links naar andere artikelen, ik zag niet zo snel links naar wetenschappelijke papers. Kom er straks op terug.

Ga naar...

Bestaat het #SARSCoV2 virus wel? Mijn interview met Flavio Pasquino voor Cafe Weltschmerz

Hier nog een interessant wetenschappelijk artikel dat de hoge sterftecijfers in Italië in een totaal ander daglicht zet: “Italy showed a higher influenza attributable excess mortality compared to other European countries. especially in the elderly.”
Artikel: Investigating the impact of influenza on excess mortality in all ages in Italy during recent seasons (2013/14–2016/17 seasons) - https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285
Daar hoor je dus niemand over, gek toch.

Ga naar...

Bestaat het #SARSCoV2 virus wel? Mijn interview met Flavio Pasquino voor Cafe Weltschmerz

Hier een onderzoek uit Engeland onder 200 patiënten met een normale verkoudheid: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC104573/
Dit artikel laat duidelijk zien dat het grootste percentage gewoon Influenza, Coronavirus OC43, Coronavirus 229E of een ‘Double viral infection’ heeft. Waarom wordt er niet breder getest? Nu wordt alles op SARS-CoV-2 gegooid terwijl dat natuurlijk totale onzin is.

Ga naar...

Bestaat het #SARSCoV2 virus wel? Mijn interview met Flavio Pasquino voor Cafe Weltschmerz

Het is wel duidelijk waar dit naartoe gaat.

Marjon koopmans is nu met een grant van 21M bezig met het ‘early warning pandemic system. Dus dan krijgen we vaccins voor virussen die ‘eraan zitten te komen’  !

Als er na vaccinatie niks gebeurd dan heeft het ‘early warning’ system ‘dus’ gewerkt. AKA: Aandelen omlaag -> pandemie omhoog

Nee dank u

Ga naar...

[LONGREAD] Sommige vaccins werken, de meeste zijn onnodig: het is een persoonlijke afweging

Kwikverbindingen zijn giftig maar het maakt wel heel veel uit of het Hg+ of Hg2+ verbinding is en hoeveel je binnen krijgt. Wat betreft vaccinaties: “Vanaf 1940 werd thiomersal (kwik) toegevoegd aan vaccins tegen difterie, kinkhoest, meningokokkenantiserum en vele andere toepassingen. Sinds 2001 wordt thiomersal niet meer gebruikt in vaccins uit het Rijksvaccinatieprogramma. Geringe hoeveelheden kwik in vaccins die vallen onder een bepaalde grenswaarde hoeven niet te worden vermeld op de bijsluiters, maar zijn wel aangetoond in vaccins.”

Ga naar...

[LONGREAD] Sommige vaccins werken, de meeste zijn onnodig: het is een persoonlijke afweging

Kwik is overigens iets TOTAAL anders dan een kwikverbinding. Kwik als metaal is vloeibaar en giftig. Kwik (=Hg) in een verbinding als bv. HgCl (=Kwikchloride) is totaal niet te vergelijken met Hg (=Kwik) als vloeibaar metaal. Dat is hetzelfde als bv. met Kalium. Kalium is een zacht metaal dat zeer heftig reageert met water waarbij waterstof vrijkomt. Maar Kalium in de verbinding KCl (=KaliumChloride) is een heel doodgewoon zout meer niet. Zo heb je dus ook Kwikzouten en die hebben totaal niets te maken met Kwik. Mensen die dus panisch kwik roepen in combinatie met vaccins kramen dus eigenlijk totale onzin uit.

Ga naar...

[LONGREAD] Sommige vaccins werken, de meeste zijn onnodig: het is een persoonlijke afweging

Malaria is niet alleen maar malaria dus het is nogal heel erg kort door de bocht om te zeggen dat malaria hier verdwenen is. Malaria komt voor in 4 soorten de:
1. Palsmodium Malariae
2. Plasmodium Ovale
3. Plasmodium Vivax (bekend van de slaapcellen in de lever)
4. Palmodium Falciparum (ook wel hersenmalaria genoemd)
De nummers 1 en 3 kwamen voor 2WO nog in Nederland voor maar zijn uitgeroeid door door effectieve behandeling van patiënten met chloroquine en bestrijding van muggen met DDT.
Nummer 1 en nummer 2 kennen slechts beperkte verpreidingsgebieden maar nummer 3 en 4 komen vooral in de tropen en sub-stropen voor. Nummer 3 de Plasmodium Vivax is heel bekend omdat mensen soms pas een half jaar na terugkeer uit Azië of Afrika ziek w0rden en hoge koorts krijgen omdat er zich slaapcellen in de lever hebben gevestigd.
Nummer 4 is het gevaarlijkst en zorgt wereldwijd dan ook voor de meest doden. Tegen Plasmodium Falciparum zijn al heel vaak wondermiddelen gevonden maar na verloop van tijd raakten ze allemaal uitgewerkt. Mijn broer heeft in Leiden veel metingen op de Flowcytometer gedaan voor de vakgroep Parasitologie. Zodoende hoorde ik regelmatig de stand van zaken. Maar zelfs nu na zoveel tientallen jaren is er nog steeds geen effectief middel tegen Plasmodium Falciparum dus dat zegt genoeg.

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

In eerdere artikelen heb ik gedetailleerd beschreven hoe groot coherente onderzoeken moeten worden uitgevoerd (maar niet), met behulp van elektronenmicroscopie, om te bepalen a) of er al dan niet een nieuw virus is ontdekt, en b) hoe waarschijnlijk het is dat het virus , als het bestaat, veroorzaakt schade aan sommige mensen (van wie het immuunsysteem al is aangetast).
Dit alles berust op dit alles behalve de onmiddellijke toekomst van de mensheid - aangezien politieke leiders hebben besloten een onnoemelijk aantal banen, bedrijven en levens te vernietigen, allemaal gebaseerd op een verhaal over een nieuw pandemisch virus.
Praten over een verkoopbaan. Ze hoeven het virus niet te isoleren omdat ze de genetische volgorde hebben gevonden. Dat heet de wagen voor het paard zetten.
Op basis van deze redenering denk ik dat ik zou kunnen zeggen dat ik duizend virussen in mijn kelder heb ontdekt. Ik heb “hun genetische sequenties”. Betekenis: ik heb sequenties gevonden van wie-weet-wat in oude openbare rapporten.
In elementaire logica wordt de studenten geleerd dat gevolgtrekkingen voortkomen uit eerdere premissen en proposities en eenvoudige regels. Als je die premissen en voorstellen en regels uitwist, heb je niets. Je hebt conclusies waarvan de basis ontbreekt.
De uitspraak “We hebben de genetische sequentie” is bedoeld om de ongeïnformeerden te hypnotiseren, die getraind zijn om elke claim die naar genen verwijst te groeten, alsof ze magie zijn.
Er was bijvoorbeeld een periode waarin onderzoekers probeerden het idee over te brengen: ‘één ziekte, één gen is de oorzaak’. Uiteindelijk moesten ze toegeven dat dit idee niet klopte. Het was een simpele fantasie. Ze trokken zich vervolgens terug en bedachten een andere hypothese: elke ziekte werd veroorzaakt door een verzameling genen die in overleg optraden. Deze soepele bewering had het voordeel van vaagheid; het werd gehyped als een bewegend doelwit. Als een verzameling genen niet werkte (en onvermijdelijk ook niet), zouden onderzoekers met een strak gezicht kunnen zeggen dat de oorzaak een andere verzameling moet zijn.
Autokerkhof wetenschap.
‘Misschien hebben we iets gevonden dat op een geweer leek in de buurt van een stuk van wat eens iemands auto was, op een locatie vol tienduizenden auto’s. En er was een hond.’
Briljante precisie.
‘We hebben de zoektocht naar de moordenaar beperkt, Chief. Er is een kans van twaalf procent dat hij afgelopen donderdag in New York was.’
‘Hoeveel mensen waren er afgelopen donderdag in New York?’
“Ongeveer zeven miljoen.”
‘Blijf doorgaan. Je komt ergens.’

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

++++++ H I L A R I S C H A L L E M A A L L E Z E N ++++++
Jon Rappoport.
“Het is niet nodig om het nieuwe virus te isoleren, we hebben zijn genetische volgorde”: Echt waar?
‘Isoleren’ betekent: ‘Daar is het, we zien er DIRECT bewijs van, het is niet aan iets anders gehecht, het is onmogelijk verborgen in een klodder cellulair materiaal, het is niet zomaar een stukje van een of ander vervallen oud virus, het is niet willekeurig stuk DNA of RNA, het is misschien niet drijvend in een soep van cellen in een schaal, het is geen aanname op basis van wat we geneigd zijn te vinden ... “
De kop van dit artikel is een typische verdediging die wordt aangeboden om te “bewijzen” dat onderzoekers daadwerkelijk een nieuw pandemisch virus hebben ontdekt, SARS-CoV-2.
Het is lachwekkend.
Hebben ze de genetische volgorde van het virus? Nou, waar hebben ze het vandaan? Van de man in de maan? Een oud biljet van 10.000 dollar in de portemonnee van Bill Gates?
Je hebt om te beginnen een puur exemplaar van het virus nodig, als je zeker wilt weten dat je de genetische volgorde uitwerkt.
Een stukje RNA, als startmonster, werkt niet. Het is ergens tussen een willekeurig schot in het donker en een vooropgezet idee.
Laten we zeggen, in plaats van een gezuiverd en geïsoleerd virus, gescheiden van al het omringende materiaal, hebben we het over een pistool dat bij een misdaad wordt gebruikt. Tijdens het proces getuigt een laboratoriumtechnicus van het geroemde FBI-laboratorium.
Advocaat van de verdediging: Dus je weet zeker dat het pistool uit de auto van mijn cliënt is gehaald?
FBI-tech: Absoluut.
Advocaat van de verdediging: leg uit hoe u het wapen heeft gevonden.
FBI-techneut: Het was op het autokerkhof.
Advocaat van de verdediging: Pardon?
FBI-techneut: Nou, ziet u, de auto van de beklaagde stond op een autosloperij, samen met ongeveer duizend andere auto’s. Zijn auto was niet echt heel. Het was uit elkaar gehaald. En dan was er de hond.
Advocaat van de verdediging: de hond?
FBI-tech: de waakhond. Hij zwerft over het hele autokerkhof. Hij pakt voorwerpen in zijn mond en rent ermee rond. We vonden zijn speeksel op het pistool.
Defensieadvocaat: het pistool dat bij de misdaad wordt gebruikt.
FBI-tech: voor zover we weten. Het wapen was behoorlijk ingeslagen. Blijkbaar had het in een auto gezeten die in een van die machines was verpletterd.
Advocaat van de verdediging: ik begrijp het. Heb je echt DNA ontdekt van mijn cliënt op het pistool?
FBI-techneut: Ja. Nou, ik bedoel, we hebben menselijk DNA op het pistool gevonden. Het monster werd gemengd met ander DNA van een onbekende bron. Het was moeilijk om de twee monsters van elkaar te scheiden.
Advocaat van de verdediging: hoe moeilijk?
FBI-tech: isolatie was niet mogelijk. We konden geen positieve ID maken. Maar we hebben wel een klein stukje rode draad op het pistool gevonden. We hebben vastgesteld dat het uit een overhemd kwam.
Advocaat van de verdediging: Mijn cliënt heeft geen rood overhemd.
FBI-techneut: misschien heeft hij een rood shirt weggegooid. En hij heeft eigen shirts. In het algemeen.
Op dit punt buigt de rechter zich voorover en zegt tegen de FBI-labtechnicus: ‘Ben je dronken?’
FBI-techneut: Zeker niet, edelachtbare. Ik heb misschien wat gedronken bij de lunch. Ik soms wel.
Tot zover isolatie van het pistool.
Of het virus.
Intelligente onderzoekers, waar ze bestaan, praten over isolatie en zuivering van een nieuw virus uit omringend materiaal. En als ze begrijpen wat die twee termen betekenen, weten ze hoe belangrijk dit proces is.
Het is het verschil tussen zeggen dat WE DIRECT BEWIJS VAN HET VIRUS HEBBEN en WE HEBBEN ENKELE DINGEN DIE EEN VIRUS KUNNEN BEVATTEN ALS WE GELUKKIG HEBBEN.

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

Ook voor de Great London Smog hebben ze geprobeerd een bacterie de schuld te geven. Gelukkig trapte niemand daar in. Nu met die onzichtbare nanoluchtvervuiling wel. Er komen nu in Nederland iedere dag 1800 chronische zieken bij. Over 5 jaar zou iedereen dan chronisch ziek zijn. We zitten nu al op 10 miljoen. Ik werk iedere dag om mijn nanoluchtreinigers te verbeteren. Zonder die luchtreinigers was ik er lang geleden niet meer geweest. Het echte probleem is laag niveau radioaktiviteit. Alle diepzee olie is radioaktief. En nanodeeltjes zijn op zich al giftig vanwege het feit dat ze zo klein zijn en tussen de “raderen” in de cellen komen. Ad van Rooy zette me op het juiste spoor met de hoge temperatuur wolmanzouten verbranding. Zowel ik als Ad hebben dit nooit aanhangig kunnen maken, ondanks het benaderen van 100den partijen. En dat blijkt nu uit te spelen. Corona is de eeuwige gesloten doofpot voor alle false flags en witteboorden misdaden ooit. Corona = nano.

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

Ook Andrew Kaufman legt uit dat virussen, specifiek ook covid niet bestaan. Dat virussen exosomen zijn. Exosomen zijn uitscheiding van toxische stoffen. Balletjes zieke eiwitten die afgescheiden worden uit de cellen. Om het in lekenwoorden te beschrijven. Om de cellen weer gezond te maken. https://www.bitchute.com/video/lAgphylie8yL/

Ook dokter Thomas Cowan legt de redenatiefouten van de westerse geneeskunde bloot. Geen enkel virus is getest aan de Koch postulaten (wat hetzelfde is als empirisch bewijs). Elk virus is zogezegd bewezen aan de hills postulaten ( wat wil zeggen correlatie-bewijs.) Echter zeggen de hills postulaten dat er geen ander of omgevingsfactoren de oorzaak mogen zijn. En daar zit de kink in de kabel. Bij geen enkel virus is er ook een toxicologisch rapport gedaan. Wat de oorzaak ook kan zijn.
https://youtu.be/Drc9eRN6p_Y

Sinds de jaren 80 dat exosomen zijn ontdekt zijn er al 200 microbiologen die zelfmoord, vermoord of verdwenen zijn. Nu is dit een beroepsgroep die niet valt onder gevaarlijk of waar het doodpercentage hoog ligt. Dit zijn hoogopgeleide mensen die leven in betere buurten.
http://tapnewswire.com/2016/02/list-of-over-100-dead-microbiologists/ (de uitzonderlijke dood van hen tussen 2006 en 2016)

Nu terug naar Covid… ook dit is geen virus maar luchtverontreiniging die de laatste jaren ontzettend is toegenomen en sinds de katalisatoren ook gevaarlijker werd. Want nu werd het stof plots nanostof, die serieuze longschade tot gevolg heeft. Het geeft DNA-schade, longblaasjes gaan kapot, je hebt necrose (afsterven) van de longen… je krijgt kortademigheid enzovoort astma en copd,...

In China stierven voor deze viruscrisis miljoenen mensen aan luchtvervuiling en longontstekingen per jaar.
Estimates vary. Here is one, based on an analysis of studies: 2.8 million to 17 million deaths per year. Source: “Pneumonia Incidence and Mortality in Mainland China: Systematic Review of Chinese and English Literature, 1985-2008” (PLoS one, 2010).

De sponsors voor onderzoek zijn ook hier Bill Gates Foundation. En big oil, de veroorzakers, die zware verliezen hebben geleden door lockdown. Maar toch sponsoren, wat winnen ze er bij? https://www.offshore-technology.com/features/coronavirus-fight-charity-help-covid-19/
Er zijn zeker andere sponsors zoals universiteiten. En misschien denk je dat dit toeval is. Maar er is een patroon bij heel veel van deze virusepidemies. Dit is niets nieuws, en Bill Gates foundation is altijd spil figuur in deze, onderzoeken.

Hieronder ziet u het gevaar van nanovervuiling. Met alle technische uitleg.
https://schafderenteaf.wordpress.com/2018/12/31/wat-is-nano-luchtvervuiling-de-echte-oorzaak-van-klimaatverandering-waar-de-politiek-en-media-over-zwijgen/
Dit moet u absoluut lezen!!!!
Nanovervuiling maakt ons kapot en de corrupte olie-industrie ontspringt de legale das, ten koste van onze gezondheid. Dit is de oorzaak van opwarming, niet CO2.

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

Ik heb je laatste video even opnieuw opgenomen met google translate aan. Als je de kans ziet en je engels is goed genoeg zou je hem ook even in het engels moeten opnemen. https://www.youtube.com/watch?v=cPVJsFQlAh4&feature=youtu.be

Ik ben overigens van mening dat besmettelijke virussen niet bestaan.

Samenvatting van een van mijn FB contacten:

Al jaren gebruikt de industrie virussen om hun industriële vervuiling te verdoezelen en niet legaal verantwoordelijk te zijn voor de gevolgen van hun vervuiling. Handig. Gewoon wat onderzoek sponsoren en/ of frauderen….

In 1995 publiceerde Gerald Geison (Princeton Universiteit) zijn boek “the private science of Louis Pasteur”. Gebaseerd op Pasteur’s laboratorium aantekeningen toonde prof. Geison aan dat Pasteur’s theorie van ziektekiemen op frauduleuze data berustte.

Zo wordt de arsenicumvergiftiging (goud is gebonden aan arsenicum) van de goudmijnen in Afrika, ebola genoemd. Deze ziekte is enkel waargenomen in mijnersdorpen. Acute arsenicum vergiftiging laat je bloeden uit alle gaten van je lichaam. Je ingewanden worden moes en je sterft. En de sponsors van het onderzoek zijn London mining group, Arcelor Mittal, Samsung (goud in computers) en Bill Gates foundation.

Ook medisch onderzoeks journalist Jim West ontdekte dat polio industriële vervuiling was. Namelijk DDT. Er is zowel positieve als negatieve correlatie met DDT.
https://www.amazon.nl/DDT-Polio-Virology-Toxicology-English-ebook/dp/B00KC7QWEO

Ook dr Lanka microbilogist ontdekte dat geen enkel virus was geïsoleerd. En om zijn punt te bewijzen reikte hij 100 000 euro uit voor wie hem het bewijs kon leveren dat mazelen virus was geïsoleerd. Hij won dit proces in het strenge wetenschappelijk Duitsland voor het hooggerechtshof.
https://learninggnm.com/SBS/documents/i_virus-trial.html

Bekijk zeker het boek virus mania, geschreven door dokter Kochlein, die alle niet bewezen virussen blootlegt, aan de hand van de slecht uitgevoerde studies, de statistische fraudes en welke onderliggende redenen dan wel kunnen oorzaak zijn.
https://www.amazon.nl/Virus-Mania-Continually-Epidemics-Billion-Dollar/dp/1425114679

Ook Spaanse griep was geen virus.
Dit beschrijft duidelijk dr Mcbean in haar boek. Hoe de Boston health department heeft geprobeerd mensen te infecteren zonder succes.
https://www.amazon.com/Poisoned-Needle-Suppressed-Facts-Vaccination/dp/1442131292
Tijdens 1917-18 werd er ook een glycine derivaat Yperiet (mosterdgas) gebruikt. En experimentele vaccins van militaire arts Frederick Gates.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf
Public Health Rep. 2010; 125(Suppl 3): 82–91.
The U.S. Military and the Influenza Pandemic of 1918–1919
Carol R. Byerly, PhD
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/
Rockefeller Institute pamphlet PDF (1919)
https://digitalcommons.rockefeller.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=rockefeller-institute-descriptive-pamphlet

Ook HIV is geen virus.
James Hildreth, M.D. President and Chief Executive Officer of Meharry Medical College. Former Professor at Johns Hopkins HIV researcher: “...the virus is fully an exosome in every sense of the word”.
Ook dr Duesberg wist dit. En nobelprijswinnaar Karry Mullis (ontwikkelaar van PCR test) ook. Ze werkten samen aan dit boek.
https://www.amazon.com/Inventing-AIDS-Virus-Peter-Duesberg/dp/0895264706

Ga naar...

[VIDEO] De ongeldigheid van de PCR Corona-test uitgelegd in 5 minuten

Klopt, volgens Dr. Andrew Kaufman( https://www.andrewkaufmanmd.com/) die uitgebreid onderzoek heeft gedaan . Is er GEEN Sars-cov2 virus geisoleerd.
De bepaling van covid-19 is gebaseerd op een zeer onnauwkeurige pcr test. Die test op een 18 karakters code die ieder mens ook in Chromosoom 8 heeft!

Zie : https://davidicke.com/2020/08/24/big-story-please-share-pcr-test-that-is-producing-the-virus-cases-triggering-the-new-lockdowns-worldwide-is-testing-for-genetic-codes-that-every-human-has-and-not-the-virus-david-icke-tal/

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

Hoi Patrick,

Als je nog op FB zit zou ik Pete Ramon eens gaan volgen. https://www.facebook.com/pete.ramon.5 Hij toont, net zoals ik dat al vele jaren doe, aan dat het virus een nanoparticle is. Ik kwam er jaren geleden achter dat bepaalde nanoparticles en corona virussen zich exact hetzelfde gedragen, er exact hetzelfde uitzien en beiden een eiwit omhulsel, corona, hebben. Alle vreemde indringers in het lichaam worden direct ingekapseld in een eiwit, om te zorgen dat ze geen schade kunnen aanrichten en veilig kunnen worden afgevoerd. Ga je kijken bij onderzoeken van nanoparticle drug delivery, dan kom je alle bewijzen tegen dat men met nanotechnologie het immuunsysteem van het lichaam voor de gek probeert te houden om te zorgen dat die nanoparticles hun lading in de cellen kunnen afleveren. De enige echte foto van een corona virus is gemaakt in 1939, de rest is CGI of dezelfde foto bewerkt. Lees de artikelen op mijn website.
https://schafderenteaf.wordpress.com/2020/06/29/hoe-verkoop-je-een-fake-virus-virus-mania-2008/

Ga naar...

[VIDEO] PCR-methode extended-edition: jullie opleiding tot viroloog in 10 min.

Misschien wel leuk om te melden. Was gistermiddag op een verjaardagsfeestje van mijn nichtje waar een IC-verpleegkundige van het UMCU (de buurvrouw van mijn nichtje) was en ook iemand van drie mensen die op het LUMC werken in de logistiek/polikliniek-balie/verpleging en alledrie zeiden ze hetzelfde. Er ligt anderhalve man en een paardekop op IC, iedereen geneest dankzij de medicijnen dus het huidige angst aanjagen slaat werkelijk helemaal nergens meer op!!! worden we voor de gek gehouden??? JA!!!!!!!!!

Ga naar...

Vrijwel niemand zal het Corona #vaccin nodig hebben

Ik blijf het uitblijven van enige vorm van kritiek op welk corona-vaccin dan ook vreemd vinden. Ik kan met groot gemak binnen een paar muisklikken elk wetenschappelijk artikel tevoorschijn toveren wat ik wil. Uiteraard met de juiste zoektermen want je moet natuurlijk wel de nodige basiskennis hebben dat dan weer wel. Maar er lopen toch genoeg wetenschappelijk journalisten rond bij de kranten die dit kunnen? Ik blijf mij oprecht verbazen over de domheid in de media om mij heen…...

Ga naar...

Vrijwel niemand zal het Corona #vaccin nodig hebben

Net even een artikel opgezocht over die insectencellen, als je erop klikt download je een Engelstalige pdf-file: https://www.oncotarget.com/article/8475/pdf/
Hou wat je in die titel leest even in gedachten, getest op apen en lees dan onderstaand wetenschappelijk artikel. Tada!
Ik had al eerder een wetenschappelijk artikel gevonden over ‘The Flaws and Human Harms of Animal Experimentation’ - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4594046/ - wat erg interessant is met name het stuk over het HIV-vaccin wat er dus nooit is gekomen en ook nooit zal komen: “Yet all of about 90 HIV vaccines that succeeded in animals failed in humans.” Tja en als je kritisch bent dan maken ze uit voor weet ik het allemaal, vreemd want ‘if you stick to the facts’ dan…. Do I need to say more??????

Ga naar...

Vrijwel niemand zal het Corona #vaccin nodig hebben

Lees net dat ze in China een corona-vaccin hebben gemaakt met behulp van insectencellen: https://www.ad.nl/binnenland/live-china-gaat-coronavaccin-testen-op-mensen-aantal-coronapatienten-op-ic-stabiel~a70bfa51/
Lijkt mij op zijn minst toch heel erg discutabel om zoiets in een mens te injecteren als je absoluut niets weet van de lange-termijn-effecten. Buiten het feit dat een corona-vaccin onzinnig is vanwege de reden zoals hierboven beschreven vind ik het steeds zotter worden waar ze mee bezig zijn. Trouwens wie wil er gevaccineerd worden in België als de vaccin-fabrikant weigert verantwoordelijkheid te nemen mocht het mis gaan. Totaal van de zotte! Ja zegt de Belgische Staat wij nemen die verantwoordelijkheid dan over. Jep de Staat die verantwoordelijkheid neemt, uh…............ Lachwekkend. Geen hond gaat dus die (Oxford-)vaccinatie halen in België. Ben benieuwd hoe dat gaat in Nederland want Hugo ‘clownschoentjes’ de Jonge heeft ook dat vaccin besteld. We gaan nog wat meemaken vrees ik.

Ga naar...

[VIDEO] De reactie van het OMT op mijn PCR-video

@NoFliesDaantje Gelukkig dat je mijn idee over die Van Dissel bevestigt; ik heb nooit met hem gewerkt, want ik ben geen medicus maar een analytisch aangelegde ICT-er. Van Dissel is inderdaad geen intellectueel hoogvlieger; zo debiteert hij in één van zijn shows binnen een uur twee stellingen die niet allebei waar kunnen zijn, namelijk:

1) Druppels zijn de allerbelangrijkste verspreidingsmodus van het virus, en
2) Mondkapjes helpen geen zier (Noors onderzoek).

Nu kan er veel over mondmaskers gezegd worden, maar niet dat ze niet helpen tegen druppels; dat is, voor zover ik weet, de reden dat elke chirurg ter wereld ze tijdens een operatie draagt! Waarom signaleert niemand, en zeker Van Dissel zelf niet, deze tegenstrijdigheid?

Tijdens elke uitzending van de “Van Dissel Show” kan ik, als totale medische leek, hem wel betrappen op een stuk of drie, vier rammelende stellingen; van analytisch systeemdenken heeft hij (of het hele OMT) nog nooit gehoord.

Ga naar...

[VIDEO] De reactie van het OMT op mijn PCR-video

Lees dit net: België heeft zijn eerste Covid-vaccin beet: miljoenen doses van het vaccin dat aan de universiteit van Oxford ontwikkeld wordt, zullen gereserveerd worden voor ons land. Er zit niettemin een serieuze adder onder het gras. De farmaceutische firma vraagt vrijstelling van aansprakelijkheid. Eenvoudig gezegd: als het vaccin na een paar jaar schadelijke bijwerkingen veroorzaakt, willen zij de schadevergoedingen niet betalen. Stefaan Callens, professor Gezondheidsrecht en advocaat, begrijpt de clausule niet: “In de VS is het gebruikelijk maar in Europa eerder uitzonderlijk”. Hij merkt wel op dat u als burger niet compleet machteloos staat wanneer het misloopt.

Ga naar...

Virology Methods Manual

@Boertie: Vroeger was de wetenschap ook beter en degelijker want FWO (Fundamenteel Wetenschappelijk Onderzoek) en dat betekent dit: Fundamenteel Wetenschappelijk Onderzoek is het deel van de wetenschap dat zich richt op grondbeginselen en basismechanismen. Het gaat daarbij om kennis omwille van de kennis, zonder dat een concrete toepassing in zicht hoeft te zijn. Daarom wordt het ook wel “zuivere” wetenschap genoemd.
Doordat de financiering van derden de wetenschap is binnen geslopen is FWO voor een groot deel verdwenen. Dat is ook typerend voor Rutte want visie is tenslotte niet meer dan een olifant in de kamer. Mijn werkt nog in het wetenschappelijk onderzoek op het LUMC en dat is toponderzoek dat wereldwijd zeer hoog aangeschreven staat dus die financiering zit wel goed maar zelfs zij heeft er geen zin meer in en denkt er hard over om uit het vak te stappen. En zo ken ik er velen, alles (Gezondheidszorg, GGZ, Onderwijs, Politie etc.) is compleet naar de KLOTEN geholpen in die paar kabinetten Rutte. Die man is echt knettergek en ik ben van mening dat hij nergens anders thuis hoort dan in een gesloten inrichting.

Ga naar...

Virology Methods Manual

De meeste medisch analisten beheersen deze technieken niet meer. De basiskennis en basisvaardigheden van veel medisch analisten is echt een regelrecht drama. Ik ben blij dat ik het vak uitgestapt ben want er is geen lol meer aan in de Gezondheidszorg en ik vrees dat ze steeds moeilijker mensen gaan krijgen.

Ga naar...

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

“Wat ik gelezen heb is dat elk vaccin dat ontwikkeld is voor een Corona-virus, als bijwerking heeft een cytokine-storm waar de gevaccineerde aan overlijdt. Dat vertrouw ik niet. (6)”
Deze zin geldt voor de proefdieren die gebruikt zijn tijdens de vaccin-ontwikkeling van vaccins tegen SARS-CoV-1 en MERS.

Ga naar...

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

Dat een werkend vaccin tegen Corona niet gaat komen, kan ik kort over zijn. Dat klopt. Die komt er nooit.

Wat er wel gaat komen is een vaccin-verplichting tegen Corona met een vaccin, ook al werkt deze niet. Dat vertrouw ik niet. (1)

Dit niet-werkende vaccin, waarvan de fabrikanten al uitgesloten zijn van alle aansprakelijkheden,. Dat vertrouw ik niet. (2)

Alle regeringen pushen zo hard voor een vaccin, dat lijkt net afgesproken werk. Dat vertrouw ik niet. (3)

Er is blijkbaar een werkend medicijn tegen Corona maar mag niet voorgeschreven worden. Dat vertrouw ik niet. (4)

Billy heeft gezegd dat hij graag een bepaalde waarde naar 0 wil brengen om het zogenaamde CO2-probleem op te lossen. Dat vertrouw ik niet (5).

Wat ik gelezen heb is dat elk vaccin dat ontwikkeld is voor een Corona-virus, als bijwerking heeft een cytokine-storm waar de gevaccineerde aan overlijdt. Dat vertrouw ik niet. (6)

Er zijn proeven gedaan met vaccinaties waarin het hormoon hCG is ingestopt. Dit zorgt voor spontane aborties bij zwangeren.
Pubmed HCG
hCG in tetanus prik

Misschien ben ik heel zwartgallig en heb ik het mis(hoop ik) maar zoals het er nu naar ziet, rennen ze naar de vaccin-verplichting.

Ga naar...

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

Dat vaccin gaat er niet komen en wel hierom. De mondholte/keelholte/luchtpijp/strottenhoofd behoren ondanks dat ze inwendig zitten gek genoeg tot de huid. De huid heeft een eigen ingewikkeld immuunsysteem waar antistoffen in het bloed geen rol in spelen. Als je iemand dus injecteert met een corona-vaccin dan maakt die persoon antistoffen aan maar die kunnen dus nooit een coronavirus op de huid onschadelijk maken want een antistof uit de bloedbaan kan onmogelijk zijn weg naar de huid vinden. Lees dit interview - https://www.abc.net.au/news/health/2020-04-17/coronavirus-vaccine-ian-frazer/12146616 - maar met professor Ian Frazer maar. Deze man heeft mede geholpen het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker te ontwikkelen en is dus een expert op het gebied van vaccin-ontwikkeling.
De titel van het interview is veelzeggend: “We’ve never made a successful vaccine for a coronavirus before. This is why it’s so difficult”
De ontwikkeling van een vaccin tegen SARS-CoV-1 is trouwens in 2013 gestopt omdat het niet lukte om een betrouwbaar en veilig vaccin te ontwikkelen met een bescherming voor de lange termijn. Dat zegt toch alles lijkt mij, vooral de ADE (Adverse Drug Effects) zijn doodeng = houdt in dat het vaccin niet genezend werkt maar de infectie juist verergerd.

Ga naar...

[VIDEO] De reactie van het OMT op mijn PCR-video

Mijn ervaring met artsen en wetenschappers (een arts kan ook tevens wetenschapper zijn maar wetenschappers zijn meestal Biologen/Biochemici/Gezondheidswetenschappen etc.) is dat ze zo ver verwijderd staan van het dagelijkse labwerk - ze zitten vaak alleen nog maar achter een bureau - dat ze niet meer weten wat er echt op het laboratorium gebeurd. Ik heb regelmatig meegemaakt dat als ik een labuitslag doorbelde aan een arts dat hij vroeg: “En wat moet ik daar nou mee?” “Ja jij hebt dat onderzoek aangevraagd dus dat zou je toch moeten weten!”, pareerde ik dan. Dat hele gedoe over die PCR-test verbaast mij dan ook helemaal niets. De kennis van zaken bij het OMTeam en het kabinet aangaande SARS-CoV-2 is zeer slecht. Ik heb nog met (1984-1986) en onder (2000-2002) Jaap van Dissel gewerkt op het laboratorium voor experimentele Infectieziekten van het LUMC. Mijn oordeel over hem is dat hij geen hoogvlieger is die een brede kennis (over virussen, aerosolen, contactbesmetting etc.) van zaken heeft en dat is ook wel gebleken uit zijn waardeloze adviezen en soms vreemde antwoorden op vragen.

Ga naar...

[VIDEO] De reactie van het OMT op mijn PCR-video

Waarom denk de Kochpostulaten dan geen vereiste zijn?

Mij is altijd verteld dat de Postulaten van Koch de goudstandaard zijn in de virologie. Dan is het toch logisch, om discussie te voorkomen, dat je voldoet aan deze regels.

Misschien is de regel, “de vraag stellen, is hem beantwoorden”, hier van toepassing.

Bedankt voor de link, ik ga deze doornemen.

Ga naar...

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

Alsof ik een glazen bol heb, vandaag 11 augustus 2020 0m 20:00 is de dictatuur van Nederland weer een stapje dichterbij.

Ze zijn helemaal koekoek aan het worden.

Ik weet dat de huisregels stellen dat discussies gebaseerd moeten zijn op feiten, maar zoals een echte complotter betaamd, denk ik dat deze verplichte vaccinatie mensen steriel gaat maken, danwel de generatie erop. Zal me niks verbazen.

Ga naar...

Het Zweedse Corona-wonder: no lock down, no drama

Mag ik al reageren?

Als ik Spock mag aanhalen:
“When you eliminate the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth.”

Waarom blijft men de lockdown volhouden blijft een logische vraag.

Eerst was het flatten the curve.
Toen mochten er geen doden meer vallen.
Nu mogen er geen besmettingen meer zijn.

Waarom worden telkens de doelpalen verplaatst?  Als mensen het nu nog niet doorhebben, de pandemie wordt gebruikt om meer macht te centreren en de fundamentale rechten uit te hollen.

Verder wil men op 20 augustus de Corono-spoedwet goedkeuren.

Ga naar...

Lijst met hydroxychloroquine / Covid-19 papers

Kreeg het bericht toegestuurd dat de reden om kinine (hcq) te verbieden voor het genezen van corona is dat als er een goed werkend geneesmiddel is dat er dan geen vaccins zijn toegestaan. Klinkt logisch. Wie weet meer?

Groeten, Ben

Ga naar...